לןגן

סלט עם עשבי תיבול אגוזים, חמוציות ובצל סגול

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 21/10/2020 | 20:12
סלט עם עשבי תיבול אגוזים, חמוציות ובצל סגול

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. בקערה שמים את הירק הקצוץ מוסיפים את הבצל הסגול, האגוזים, גרעיני הרימון והחמוציות.

  2. מוסיפים את השמן זית, חומץ תפוחים, סילאן, פלפל שחור ומלח מערבבים טועמים ומשפרים תיבול.