הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהחצילים טעימים בכל צורת עשיה. מטוגנים הכי טעים שיש . משתדך נהדר עם לחמניה ביתית , שניצל ומטבוחה . הכי טעים שיש!!
פורסים את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ . אם זה חציל בלדי חוצים את הפרוסות לשני חלקים. .
טורפים את הביצה ומוסיפים לה את החרדל ומערבבים..
מתבלים את פירורי הלחם בתבלינים. .
מניחים את פרוסות החציל בתוך בלילת הביצה טובלים משני צידיה וטובלים בפירורי הלחם. .
מטגנים בשמן עמוק וחם כך החציל לא סופג את השמן. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי..