תקציר המתכון: חצילים טעימים בכל צורת עשיה. מטוגנים הכי טעים שיש . משתדך נהדר עם לחמניה ביתית , שניצל ומטבוחה . הכי טעים שיש!!
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
פורסים את החצילים לפרוסות בעובי חצי ס"מ . אם זה חציל בלדי חוצים את הפרוסות לשני חלקים.
טורפים את הביצה ומוסיפים לה את החרדל ומערבבים.
מתבלים את פירורי הלחם בתבלינים.
מניחים את פרוסות החציל בתוך בלילת הביצה טובלים משני צידיה וטובלים בפירורי הלחם.
מטגנים בשמן עמוק וחם כך החציל לא סופג את השמן. בתאבון ובהצלחה 🙏❤️ מדי.