ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
פלפלים צהובים, כתומים, ירוקים, אדומים
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
0
לחמם תנור על 220 מעלות טורבו .
-
1
לשטוף את הפלפלים ולהניחם על מגש ונייר אפייה שלמים ולהכניס לתנור כשהוא חם .
-
2
לחכות שהפלפלים יצרבו מלמעלה (בערך חצי שעה) ואז לסובב אותם שיצרבו גם מלמטה.
-
3
כשהכל צרוב לכבות התנור ולהוציא את המגש שיתקררו .
-
4
אחרי שמתקררים - לקלף את הפלפלים ולהוציא את. לב שלהם וכל הגרעינים.
-
5
לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהכניס לקערה.
-
6
לתבל בהרבה שום פרוס, מלח, חומץ הרבה, סוכר... .
-
7
לערבב טוב ולתת לזה לנוח בתחמיץ חצי שעה.
-
8
לטעום אחרי המנוחה ולשפר טעמים.
-
9
לקרר ולאכול בתאבון! .
0
לחמם תנור על 220 מעלות טורבו .
1
לשטוף את הפלפלים ולהניחם על מגש ונייר אפייה שלמים ולהכניס לתנור כשהוא חם .
2
לחכות שהפלפלים יצרבו מלמעלה (בערך חצי שעה) ואז לסובב אותם שיצרבו גם מלמטה.
3
כשהכל צרוב לכבות התנור ולהוציא את המגש שיתקררו .
4
אחרי שמתקררים - לקלף את הפלפלים ולהוציא את. לב שלהם וכל הגרעינים.
5
לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהכניס לקערה.
6
לתבל בהרבה שום פרוס, מלח, חומץ הרבה, סוכר... .
7
לערבב טוב ולתת לזה לנוח בתחמיץ חצי שעה.
8
לטעום אחרי המנוחה ולשפר טעמים.
9
לקרר ולאכול בתאבון! .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים