לןגן

סלט פלפלים

מאת: רחלי שכטר, פורסם: 03/10/2020 | 23:45
סלט פלפלים

תקציר המתכון: סלט של בית

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור על 220 מעלות טורבו

  2. לשטוף את הפלפלים ולהניחם על מגש ונייר אפייה שלמים ולהכניס לתנור כשהוא חם

  3. לחכות שהפלפלים יצרבו מלמעלה (בערך חצי שעה) ואז לסובב אותם שיצרבו גם מלמטה

  4. כשהכל צרוב לכבות התנור ולהוציא את המגש שיתקררו

  5. אחרי שמתקררים - לקלף את הפלפלים ולהוציא את. לב שלהם וכל הגרעינים

  6. לחתוך את הפלפלים לרצועות ולהכניס לקערה

  7. לתבל בהרבה שום פרוס, מלח, חומץ הרבה, סוכר...

  8. לערבב טוב ולתת לזה לנוח בתחמיץ חצי שעה

  9. לטעום אחרי המנוחה ולשפר טעמים

  10. לקרר ולאכול בתאבון!