ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: בינוני
אופן ההכנה
-
1
מחממים מחבת עם.
-
2
3 כפות שמן.
-
3
מוסיפים את העגבניות.
-
4
מערבבים.
-
5
ומטגנים כ5 דקות.
-
6
מוסיפים את השום.
-
7
לאחר מס' דקות.
-
8
מוסיפים.
-
9
1 כף שטוחה מלח.
-
10
חצי כף פלפל שחור.
-
11
חצי כף כמון.
-
12
רבע כוס מים.
-
13
1 רסק עגבניות קטן.
-
14
מערבבים.
-
15
ומבשלים כ5 דקות.
-
16
מוסיפים.. את הפילפלים.
-
17
לאחר כ5 דקות.
-
18
מוסיפים את הכוסברה.
-
19
ו כף שטוחה סוכר.
-
20
מערבבים.
-
21
ומבשלים כ5 דקות.
1
מחממים מחבת עם.
2
3 כפות שמן.
3
מוסיפים את העגבניות.
4
מערבבים.
5
ומטגנים כ5 דקות.
6
מוסיפים את השום.
7
לאחר מס' דקות.
8
מוסיפים.
9
1 כף שטוחה מלח.
10
חצי כף פלפל שחור.
11
חצי כף כמון.
12
רבע כוס מים.
13
1 רסק עגבניות קטן.
14
מערבבים.
15
ומבשלים כ5 דקות.
16
מוסיפים.. את הפילפלים.
17
לאחר כ5 דקות.
18
מוסיפים את הכוסברה.
19
ו כף שטוחה סוכר.
20
מערבבים.
21
ומבשלים כ5 דקות.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים