הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהמשרים את הפול במים כ- 12-24 שעות ולאחר השריה מסננים ושוטפים היטב..
בסיר גדול שמים את הפול, שיני השום והפלפל צ'ילי. .
ממלאים מים מעל גובה הפול..
עדיין לא ממליחים בשביל שהפול לא יתקשה..
מבשלים את הפול על אש בינונית עד לריכוך מלא כ- 90 דקות, לקראת סיום הבישול מתבלים במלח, פלפל וכמון. אפשר כמובן לקצר את זמן הבישול בסיר לחץ לכ- 30 דקות..
מומלץ לשמור את הפול בתוך מי הבישול במקרר ולהוציא כל פעם מנה, אפשר לחמם במיקרו ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר..