לןגן

פולים מתובלים בכמון

מאת: איציק שלמה, פורסם: 04/08/2020 | 13:57
פולים מתובלים בכמון

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. משרים את הפול במים כ- 12-24 שעות ולאחר השריה מסננים ושוטפים היטב.

  2. בסיר גדול שמים את הפול, שיני השום והפלפל צ'ילי.

  3. ממלאים מים מעל גובה הפול.

  4. עדיין לא ממליחים בשביל שהפול לא יתקשה.

  5. מבשלים את הפול על אש בינונית עד לריכוך מלא כ- 90 דקות, לקראת סיום הבישול מתבלים במלח, פלפל וכמון. אפשר כמובן לקצר את זמן הבישול בסיר לחץ לכ- 30 דקות.

  6. מומלץ לשמור את הפול בתוך מי הבישול במקרר ולהוציא כל פעם מנה, אפשר לחמם במיקרו ואפשר לאכול בטמפרטורת החדר.