ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לסלט
-
2 עגבניות תמר חתוכות לקוביות
-
-
-
-
1/2 כוס זיתים ירוקים קצוצים גס
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
מעבירים את החיטה לקערה וממלאים במים, משהים למשך חצי שעה..
-
2
מסננים ומעבירים לסיר, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומלח ומביאים לרתיחה..
-
3
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה, עד שהחיטה רכה. מסננים משאריות הנוזלים ומניחים להתקרר לחלוטין..
-
4
מעבירים את החיטה לקערה מוסיפים עגבניות, ירק קצוץ, זיתים, חמוציות, זרעי פשתן, יוצקים זמן זית וחומץ תפוחים מעט מלח ומערבבים בעדינות, טועמים ומשפרים תיבול..
1
מעבירים את החיטה לקערה וממלאים במים, משהים למשך חצי שעה..
2
מסננים ומעבירים לסיר, מוסיפים 2 כוסות מים רותחים ומלח ומביאים לרתיחה..
3
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעה, עד שהחיטה רכה. מסננים משאריות הנוזלים ומניחים להתקרר לחלוטין..
4
מעבירים את החיטה לקערה מוסיפים עגבניות, ירק קצוץ, זיתים, חמוציות, זרעי פשתן, יוצקים זמן זית וחומץ תפוחים מעט מלח ומערבבים בעדינות, טועמים ומשפרים תיבול..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים