ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר חלבי
- דרגת קושיבינוני
- כשרות: כשר חלבי
- דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
-
מצרכים
-
-
6 כפות גבינת פרמז'ן מגוררת
-
-
1 ראש חסה מחולק לעלים חתוכים
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה.
-
2
בקערה קטנה שמים 3 שיני שום עם מיונז, כף מים, 2 כפות גבינת פרמזן, חרדל ומיץ לימון..
-
3
מתבלים במלח פלפל לפי הטעם ומכניסים למקרר לחצי שעה..
-
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני, חותכים את 3 שיני השום הנותרות לרבעים ומוסיפים למחבת..
-
5
מבשלים ומערבבים עד להשחמת השום ומוציאים אותו מהמחבת..
-
6
מערבבים את החסה בקערה גדולה עם הרוטב המוכן ומפזרים את שאר הפרמז'ן ואת הקרוטונים..
1
אופן ההכנה.
2
בקערה קטנה שמים 3 שיני שום עם מיונז, כף מים, 2 כפות גבינת פרמזן, חרדל ומיץ לימון..
3
מתבלים במלח פלפל לפי הטעם ומכניסים למקרר לחצי שעה..
4
מחממים שמן זית במחבת גדולה על חום בינוני, חותכים את 3 שיני השום הנותרות לרבעים ומוסיפים למחבת..
5
מבשלים ומערבבים עד להשחמת השום ומוציאים אותו מהמחבת..
6
מערבבים את החסה בקערה גדולה עם הרוטב המוכן ומפזרים את שאר הפרמז'ן ואת הקרוטונים..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים