ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-מצרכים
-
2 חצילים על האש או בתנור / חציל בצנצנת
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1. מנקבים את החציל בעזרת סכין או מזלג..
-
2
2. צולים את החציל על הגז או בתנור (מומלץ על הגז)..
-
3
3. מסירים את קליפת החציל בעדינות.
-
4
4. מניחים את החציל על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה קוצצים אותו ומשטיחים בעזרת מזלג על הצלחת..
-
5
5. מזלפים מיץ לימון, שמן זית פלפל שום כתוש או עיגולי שום..
-
6
6. מפזרים מלח טחינה וסילאן. .
-
7
ניתן לקשט עם עגבניות שרי פלפל חריף צילי גרוס וכד׳.
-
8
בתיאבון.
1
1. מנקבים את החציל בעזרת סכין או מזלג..
2
2. צולים את החציל על הגז או בתנור (מומלץ על הגז)..
3
3. מסירים את קליפת החציל בעדינות.
4
4. מניחים את החציל על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה קוצצים אותו ומשטיחים בעזרת מזלג על הצלחת..
5
5. מזלפים מיץ לימון, שמן זית פלפל שום כתוש או עיגולי שום..
6
6. מפזרים מלח טחינה וסילאן. .
7
ניתן לקשט עם עגבניות שרי פלפל חריף צילי גרוס וכד׳.
8
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים