לןגן

קרפצ׳יו חציל

מאת: חן ישר רג׳יניאנו, פורסם: 01/06/2020 | 08:15
קרפצ׳יו חציל

תקציר המתכון: סלט מושלם לערב חלבי ובשרי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

-מצרכים

אופן הכנה

  1. 1. מנקבים את החציל בעזרת סכין או מזלג.

  2. 2. צולים את החציל על הגז או בתנור (מומלץ על הגז).

  3. 3. מסירים את קליפת החציל בעדינות

  4. 4. מניחים את החציל על קרש חיתוך ובעזרת סכין חדה קוצצים אותו ומשטיחים בעזרת מזלג על הצלחת.

  5. 5. מזלפים מיץ לימון, שמן זית פלפל שום כתוש או עיגולי שום.

  6. 6. מפזרים מלח טחינה וסילאן.

  7. ניתן לקשט עם עגבניות שרי פלפל חריף צילי גרוס וכד׳

  8. בתיאבון