ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
-
-
-
מלח,חצי לימון סחוט ,כף חומץ
-
אופן ההכנה
-
1
לקלות את הפלפלים ולהשיל קליפה.
-
2
להקפיץ עם 2 כפות שמן זית שום ופטריות חתוכות כ-3 דקות.
-
3
לחתוך את פרוסות החציל והפלפלים לרצועות ולתבל.
1
לקלות את הפלפלים ולהשיל קליפה.
2
להקפיץ עם 2 כפות שמן זית שום ופטריות חתוכות כ-3 דקות.
3
לחתוך את פרוסות החציל והפלפלים לרצועות ולתבל.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים