הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההמתכון הזה עם חומוס מונבט אבל לא חובה, אפשר כל חומס שיש, מלא בערכים תזונתיים והכי חשוב- טעים ממש!
להביא את החומוס לרתיחה (אם הוא מהשקיות, אז עדיף לילה שלם במים).
מניחים את גרגירי החומוס במעבד מזון. מוסיפים את הטחינה גולמית (מומלץ לערבב את הטחינה היטב לפני השימוש), .
5 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום, חצי כוס מים קרים, חצי כפית מלח ושליש כפית כמון..
טוחנים עד לתערובת חלקה ואחידה. אם רוצים שהתערובת תהיה רכה יותר אפשר להוסיף עוד קצת מים קרים ולטחון במעבד עד לקבלת המרקם הרצוי. מומלץ לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם..