לןגן

חומוס ביתי טעים מאוד!

מאת: מעיין רבי, פורסם: 21/11/2019 | 13:39
חומוס ביתי טעים מאוד!

תקציר המתכון: המתכון הזה עם חומוס מונבט אבל לא חובה, אפשר כל חומס שיש, מלא בערכים תזונתיים והכי חשוב- טעים ממש!

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להביא את החומוס לרתיחה (אם הוא מהשקיות, אז עדיף לילה שלם במים)

  2. מניחים את גרגירי החומוס במעבד מזון. מוסיפים את הטחינה גולמית (מומלץ לערבב את הטחינה היטב לפני השימוש),

  3. 5 כפות מיץ לימון, 3 שיני שום, חצי כוס מים קרים, חצי כפית מלח ושליש כפית כמון.

  4. טוחנים עד לתערובת חלקה ואחידה. אם רוצים שהתערובת תהיה רכה יותר אפשר להוסיף עוד קצת מים קרים ולטחון במעבד עד לקבלת המרקם הרצוי. מומלץ לטעום ולתקן תיבול לפי הטעם.