אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • חומוס
אופן ההכנה
  • 1

    חומוס ביתי .


  • 2

    ופיתות ענקיות לניגוב החומוס .


  • 3

    למתכון : .


  • 4

    להשרות חומוס בולגרי קטן יומיים בקערה עם כף אבקת סודה לשתיה בין הימים להחליף מים לאחר יומיים של השרייה לסנן את המים לשים מים חדשים רותחים ונבשל את גרגירי החומוס במשך שעה וחצי לאחר שעה וחצי.


  • 5

    לשים את רוב החומוס במעבד מזון עם המים של החומוס ונשאיר קצת גרגרי חומוס בצד במעבד מזון לשים את גרגירי החומוס נוסיף חצי כל פעם קצת טחינה בערך רבע קופסת טחינה קטנה ולפי העין נשים מי קרח לימון כמון מלח ופלפל שחור ניטחן בעדינות למירקם מישחתי .


  • 6

    נניח בצד נבשל ביצים ונכין צלחת מנצחת.


1

חומוס ביתי .


2

ופיתות ענקיות לניגוב החומוס .


3

למתכון : .


4

להשרות חומוס בולגרי קטן יומיים בקערה עם כף אבקת סודה לשתיה בין הימים להחליף מים לאחר יומיים של השרייה לסנן את המים לשים מים חדשים רותחים ונבשל את גרגירי החומוס במשך שעה וחצי לאחר שעה וחצי.


5

לשים את רוב החומוס במעבד מזון עם המים של החומוס ונשאיר קצת גרגרי חומוס בצד במעבד מזון לשים את גרגירי החומוס נוסיף חצי כל פעם קצת טחינה בערך רבע קופסת טחינה קטנה ולפי העין נשים מי קרח לימון כמון מלח ופלפל שחור ניטחן בעדינות למירקם מישחתי .


6

נניח בצד נבשל ביצים ונכין צלחת מנצחת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים