אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 1 גמבה
  • 3 עגבניות
  • 1בצל קצוץ
  • 2 שיני שום קצוצות
  • 3 פלפלי שטה
  • כף רסק עגבניות
  • כף שמן קנולה
  • 2 כפות שמן זית
  • חצי כפית פלפל שחור
  • כפית פפריקה מתוקה
  • כפית מלח
  • מיץ מלימון אחד
אופן ההכנה
  • 1

    קולים את הגמבה האדומה והעגבניות מקלפים וקוצצים דק..


  • 2

    בסיר שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים מוסיפים את העגבניות והגמבה הקצוצות מערבבים מבשלים מעט מכבים את הגז מוסיפים שמן זית מיץ לימון מערבבים טועמים ומשפרים טעמים..


  • 3

    טעים על חלה טריה.


1

קולים את הגמבה האדומה והעגבניות מקלפים וקוצצים דק..


2

בסיר שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים מוסיפים את העגבניות והגמבה הקצוצות מערבבים מבשלים מעט מכבים את הגז מוסיפים שמן זית מיץ לימון מערבבים טועמים ומשפרים טעמים..


3

טעים על חלה טריה.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים