לןגן

סלט טורקי

מאת: רינה יחזקאל, פורסם: 14/11/2019 | 18:19
סלט טורקי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. קולים את הגמבה האדומה והעגבניות מקלפים וקוצצים דק.

  2. בסיר שמים שמן קנולה ומטגנים את הבצל הקצוץ עד להזהבה מוסיפים את השום הקצוץ וממשיכים לטגן מוסיפים את רסק העגבניות והתבלינים ומערבבים מוסיפים את העגבניות והגמבה הקצוצות מערבבים מבשלים מעט מכבים את הגז מוסיפים שמן זית מיץ לימון מערבבים טועמים ומשפרים טעמים.

  3. טעים על חלה טריה