אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

2,903
צפיות

סלט חצילים בטעם כבד

המתכון של
סלט חצילים בטעם כבד

מנה ראשונה בשבת עם חלה

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיבינוני
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: בינוני
מרכיבים
  • 2 חציל
  • 2 בצל
  • 2 ביצים קשות
  • פלפל שחור
  • מעט מלח
  • מעט סוכר
  • שום גבישי
  • שן שום
  • מעט אבקת בצל לא חובה
  • 2 כפות מיונז לא חובה
אופן ההכנה
  • 1

    לחתוך חציל .


  • 2

    להמליח.


  • 3

    לשטוף במים אחרי 20 דקות.


  • 4

    לשים את החצילים עם שמן על נייר אפיה בתנור עד שמוכן כ45 דקות.


  • 5

    לטגן בצל עם שמן וסוכר.


  • 6

    אחרי שמוכן לשים חציל אפוי, ביצים קשות ובצל במעבד מזון..


  • 7

    להוסיף תבלינים. .


  • 8

    אין צורך בדרך כלל להוסיף הרבה מלח אם ממליחים חציל מראש. .


1

לחתוך חציל .


2

להמליח.


3

לשטוף במים אחרי 20 דקות.


4

לשים את החצילים עם שמן על נייר אפיה בתנור עד שמוכן כ45 דקות.


5

לטגן בצל עם שמן וסוכר.


6

אחרי שמוכן לשים חציל אפוי, ביצים קשות ובצל במעבד מזון..


7

להוסיף תבלינים. .


8

אין צורך בדרך כלל להוסיף הרבה מלח אם ממליחים חציל מראש. .


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים