לןגן

סלט חצילים בטעם כבד

מאת: לאה תפארת במטבח, פורסם: 10/11/2019 | 20:00
סלט חצילים בטעם כבד

תקציר המתכון: מנה ראשונה בשבת עם חלה

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: בינוני

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחתוך חציל

  2. להמליח

  3. לשטוף במים אחרי 20 דקות

  4. לשים את החצילים עם שמן על נייר אפיה בתנור עד שמוכן כ45 דקות

  5. לטגן בצל עם שמן וסוכר

  6. אחרי שמוכן לשים חציל אפוי, ביצים קשות ובצל במעבד מזון.

  7. להוסיף תבלינים.

  8. אין צורך בדרך כלל להוסיף הרבה מלח אם ממליחים חציל מראש.