1 פלפל אדום חריף קטן מנוקה, קצוץ דק דק או 1 פלפל ירוק חריף קטן מנוקה, קצוץ דק דק (רק לאוהבי החריף, אפשר לוותר).
צרור קטן של כוסברה/פטרוזיליה קצוץ דק דק (אפשר לוותר אם לא אוהבים, אני לא הוספתי כי רציתי שנכדיי ישתתפו בחגיגה).
אופן ההכנה
1
חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומחלצים לקערה רק את בשר האבוקדו בעזרת כף, מועכים היטב בעזרת מזלג.
2
מוסיפים את כל מרכיבי הממרח (בצלים, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ורק אם רוצים ואוהבים חריף להוסיף את הפלפל האדום או הירוק וצרור הכוסברה או הפטרוזיליה) .
3
מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים לצד לחם שאוהבים, טורטריה, חטיף תפוצ'יפס וזוללים.
4
טיפ....
5
ממליצה להגיש את הממרח ביום ההגשה .
6
ממליצה לא להוסיף את הפלפל החריף, הכוסברה או הפטרוזיליה כאשר יש ילדים קטנים בסעודה, נכדיי הקטנטנים זוללים את הממרח כאשר הוא מוגש עם נאצ'וס או תפוצ'יפס.
7
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה .
1
חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין ומחלצים לקערה רק את בשר האבוקדו בעזרת כף, מועכים היטב בעזרת מזלג.
2
מוסיפים את כל מרכיבי הממרח (בצלים, שמן זית, מיץ לימון, מלח, פלפל שחור ורק אם רוצים ואוהבים חריף להוסיף את הפלפל האדום או הירוק וצרור הכוסברה או הפטרוזיליה) .
3
מערבבים היטב, מתקנים תיבול ומגישים לצד לחם שאוהבים, טורטריה, חטיף תפוצ'יפס וזוללים.
4
טיפ....
5
ממליצה להגיש את הממרח ביום ההגשה .
6
ממליצה לא להוסיף את הפלפל החריף, הכוסברה או הפטרוזיליה כאשר יש ילדים קטנים בסעודה, נכדיי הקטנטנים זוללים את הממרח כאשר הוא מוגש עם נאצ'וס או תפוצ'יפס.