ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
2-3 חצילים בינוניים (קלים)
-
אופן ההכנה
-
1
על אש גלוייה קוליים את החצילים ומקלפים את הקליפה השחורה בזהירות..
-
2
מועכים את החצילים טוב טוב שלא יהיו ״חוטים״..
-
3
לערבב את כל המרכיבי הטחינה עד לקבלת בלילה סמיכה ולערבב עם חצילים המעוכים ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה..
1
על אש גלוייה קוליים את החצילים ומקלפים את הקליפה השחורה בזהירות..
2
מועכים את החצילים טוב טוב שלא יהיו ״חוטים״..
3
לערבב את כל המרכיבי הטחינה עד לקבלת בלילה סמיכה ולערבב עם חצילים המעוכים ולהוסיף פטרוזיליה קצוצה..
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים