אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

2,959
צפיות

סלט קינואה ועדשים ירוקות

המתכון של
סלט קינואה ועדשים ירוקות

סלט טעים ללא גלוטן ללא סוכר

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • כוס עדשים ירוקות
  • 2 וחצי כוסות קינואה שטוף היטב במסננת.
  • רבע כרוב לבן חתוך לרצועות
  • חצי חבילה פטרוזיליה
  • 1 בטטה מקולפת דק לטיגון או אפיה.( אפשר לקנות מוכן)
  • 3 כפות שקדים ואגוזים
  • 3 כפות חמוציות.
  • לטגן 1 בצל עם שן שום להוסיף את העדשים לטיגון קל ואז להוסיף תקינואה
  • תבלינים
  • כף מלח
  • כפית פלפל שחור
  • כפית כמון
  • חצי כפית כורכום.
  • להוסיף 2 וחצי כוסות מים ולבשל 35 דקות אש נמוכה.
  • אחרי שהקינואה מוכנה
  • להכניס הכול לקערה להוסיף תירקות וחצי כוס לימון
  • ועוד חצי כפית מלח פלפל שחור.
  • לערבב הכול ולהוסיף מלמעלה תאגוזים והבטטה
  • ובתאבון💝 אפשר להגיש גם כסלט קר.
אופן ההכנה
  • 1

    כוס עדשים ירוקות .


  • 2

    2 וחצי כוסות קינואה שטוף היטב במסננת..


  • 3

    רבע כרוב לבן חתוך לרצועות.


  • 4

    חצי חבילה פטרוזיליה.


  • 5

    1 בטטה מקולפת דק לטיגון או אפיה.( אפשר לקנות מוכן).


  • 6

    3 כפות שקדים ואגוזים.


  • 7

    3 כפות חמוציות..


  • 8

    לטגן 1 בצל עם שן שום להוסיף את העדשים לטיגון קל ואז להוסיף תקינואה .


  • 9

    תבלינים :.


  • 10

    כף מלח.


  • 11

    כפית פלפל שחור.


  • 12

    כפית כמון.


  • 13

    חצי כפית כורכום..


  • 14

    להוסיף 2 וחצי כוסות מים ולבשל 35 דקות אש נמוכה..


  • 15

    אחרי שהקינואה מוכנה:.


  • 16

    להכניס הכול לקערה להוסיף תירקות וחצי כוס לימון .


  • 17

    ועוד חצי כפית מלח פלפל שחור..


  • 18

    לערבב הכול ולהוסיף מלמעלה תאגוזים והבטטה.


  • 19

    ובתאבון💝 אפשר להגיש גם כסלט קר..


  • 20

    .


1

כוס עדשים ירוקות .


2

2 וחצי כוסות קינואה שטוף היטב במסננת..


3

רבע כרוב לבן חתוך לרצועות.


4

חצי חבילה פטרוזיליה.


5

1 בטטה מקולפת דק לטיגון או אפיה.( אפשר לקנות מוכן).


6

3 כפות שקדים ואגוזים.


7

3 כפות חמוציות..


8

לטגן 1 בצל עם שן שום להוסיף את העדשים לטיגון קל ואז להוסיף תקינואה .


9

תבלינים :.


10

כף מלח.


11

כפית פלפל שחור.


12

כפית כמון.


13

חצי כפית כורכום..


14

להוסיף 2 וחצי כוסות מים ולבשל 35 דקות אש נמוכה..


15

אחרי שהקינואה מוכנה:.


16

להכניס הכול לקערה להוסיף תירקות וחצי כוס לימון .


17

ועוד חצי כפית מלח פלפל שחור..


18

לערבב הכול ולהוסיף מלמעלה תאגוזים והבטטה.


19

ובתאבון💝 אפשר להגיש גם כסלט קר..


20

.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים