לןגן

סלט קינואה ועדשים ירוקות

מאת: Tali Davidov, פורסם: 14/04/2019 | 11:28
סלט קינואה ועדשים ירוקות

תקציר המתכון: סלט טעים ללא גלוטן ללא סוכר

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אחרי שהקינואה מוכנה

אופן הכנה

  1. כוס עדשים ירוקות

  2. 2 וחצי כוסות קינואה שטוף היטב במסננת.

  3. רבע כרוב לבן חתוך לרצועות

  4. חצי חבילה פטרוזיליה

  5. 1 בטטה מקולפת דק לטיגון או אפיה.( אפשר לקנות מוכן)

  6. 3 כפות שקדים ואגוזים

  7. 3 כפות חמוציות.

  8. לטגן 1 בצל עם שן שום להוסיף את העדשים לטיגון קל ואז להוסיף תקינואה

  9. תבלינים :

  10. כף מלח

  11. כפית פלפל שחור

  12. כפית כמון

  13. חצי כפית כורכום.

  14. להוסיף 2 וחצי כוסות מים ולבשל 35 דקות אש נמוכה.

  15. אחרי שהקינואה מוכנה:

  16. להכניס הכול לקערה להוסיף תירקות וחצי כוס לימון

  17. ועוד חצי כפית מלח פלפל שחור.

  18. לערבב הכול ולהוסיף מלמעלה תאגוזים והבטטה

  19. ובתאבון💝 אפשר להגיש גם כסלט קר.