אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,663
צפיות

לימונים כבושים

המתכון של
לימונים כבושים

טוב לתוספת לסלטים ובישולים ונישאר לזמן ארוך

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • 20 לימונים קטנים רצוי
  • מלח עבה
  • 3 כפות שמן
  • פילפל חריף אדום
אופן ההכנה
  • 1

    אפשר ליפרוס לימונים ולשים מלח.


  • 2

    בין כל שכבה של הלימונים או בשיטה.


  • 3

    שאני עשיתי תיראו בתמונה לחצות.


  • 4

    לימון משתי הכיוונים לא עד הסוף ולהכניס מלח עבה וליסגור וכך לעשות את כל הלימונים להכניס לצינצנת את הלימונים ודוחסים כדי שיגירו את.


  • 5

    הנוזלים שמים פילפל אחד בסוף לשים 4 כפות שמן וסוגרים את הצינצנת.


1

אפשר ליפרוס לימונים ולשים מלח.


2

בין כל שכבה של הלימונים או בשיטה.


3

שאני עשיתי תיראו בתמונה לחצות.


4

לימון משתי הכיוונים לא עד הסוף ולהכניס מלח עבה וליסגור וכך לעשות את כל הלימונים להכניס לצינצנת את הלימונים ודוחסים כדי שיגירו את.


5

הנוזלים שמים פילפל אחד בסוף לשים 4 כפות שמן וסוגרים את הצינצנת.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים