לןגן

לימונים כבושים

מאת: יפה כהן, פורסם: 27/02/2019 | 17:54
לימונים כבושים

תקציר המתכון: טוב לתוספת לסלטים ובישולים ונישאר לזמן ארוך

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. אפשר ליפרוס לימונים ולשים מלח

  2. בין כל שכבה של הלימונים או בשיטה

  3. שאני עשיתי תיראו בתמונה לחצות

  4. לימון משתי הכיוונים לא עד הסוף ולהכניס מלח עבה וליסגור וכך לעשות את כל הלימונים להכניס לצינצנת את הלימונים ודוחסים כדי שיגירו את

  5. הנוזלים שמים פילפל אחד בסוף לשים 4 כפות שמן וסוגרים את הצינצנת