הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהקל, טעים ומרענן! מתאים ליד מנת בשרים, על האש וכו'.
*לקצוץ את הפלפלים דק (מי שרוצה יכול להוציא את הגרעינים אם הפלפלים מאוד חריפים) ולהעביר לקערה..
*את הלימון לחתוך ל-4 רבעים ואז לפלחים קטנים ולהעביר לקערה של הפלפלים עם המיץ (אני אוהבת להוסיף לימון שלם)..
*להוסיף קורט מלח..
*לערבב הכל היטב ועדיף להניח במקרר לפחות לשעה לפני ההגשה לספיגת הטעמים..
בתיאבון!.