תקציר המתכון: קל, טעים ומרענן! מתאים ליד מנת בשרים, על האש וכו'.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
*לקצוץ את הפלפלים דק (מי שרוצה יכול להוציא את הגרעינים אם הפלפלים מאוד חריפים) ולהעביר לקערה.
*את הלימון לחתוך ל-4 רבעים ואז לפלחים קטנים ולהעביר לקערה של הפלפלים עם המיץ (אני אוהבת להוסיף לימון שלם).
*להוסיף קורט מלח.
*לערבב הכל היטב ועדיף להניח במקרר לפחות לשעה לפני ההגשה לספיגת הטעמים.
בתיאבון!