3 חצילים קלים ללא גרעינים, צרור כוסברה, 1 בצל קצוץ, 8 שיני שום כתושות, 1/2 יח' פלפל ירוק חריף( לא חובה), 1כפית תבלין כוסברה,1/2 כפית צילי גרוס, כפית סחוג אדום,1 כפית מלח, 1 כוס אגוזי מלך טחונים, 1/3 כוס חומץ…
אופן ההכנה
1
לחתוך את החצילים לטבעות בגודל 1 ס"מ, לטגן אותם בשמן קנולה ולהניח על נייר סופג. את כל מצרכי הפסטו חוץ מהאגוזים והחומץ אפשר להעביר במעבד מזון לחיתוך גס או לחתוך הכל בסכין. לערבב עם אגוזים ולתבלם בחומץ ומלח. לבדוק טעמים...אם חסר חומץ להוסיף עוד קצת. כשהתערובת מוכנה...למלא את טבעות החצילים ולהכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים.....מוכן.....בתאבון😋.
1
לחתוך את החצילים לטבעות בגודל 1 ס"מ, לטגן אותם בשמן קנולה ולהניח על נייר סופג. את כל מצרכי הפסטו חוץ מהאגוזים והחומץ אפשר להעביר במעבד מזון לחיתוך גס או לחתוך הכל בסכין. לערבב עם אגוזים ולתבלם בחומץ ומלח. לבדוק טעמים...אם חסר חומץ להוסיף עוד קצת. כשהתערובת מוכנה...למלא את טבעות החצילים ולהכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים.....מוכן.....בתאבון😋.