קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל
לחתוך את החצילים לטבעות בגודל 1 ס"מ, לטגן אותם בשמן קנולה ולהניח על נייר סופג. את כל מצרכי הפסטו חוץ מהאגוזים והחומץ אפשר להעביר במעבד מזון לחיתוך גס או לחתוך הכל בסכין. לערבב עם אגוזים ולתבלם בחומץ ומלח. לבדוק טעמים...אם חסר חומץ להוסיף עוד קצת. כשהתערובת מוכנה...למלא את טבעות החצילים ולהכניס למקרר לשעתיים לספיגת טעמים.....מוכן.....בתאבון😋