אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • 3-4 יח' סלק
  • 1 בצל
  • חופן שמיר
  • שמן
  • מלח, סוכר, כמון
  • חומץ
  • לימון סחוט
אופן ההכנה
  • 1

    לבשל את הסלקים השלמים עם הקליפה, לקלף ולפרוס במנדולינת פסים..


  • 2

    בצל פרוס לחצאי טבעות.


  • 3

    שמיר קצוץ דק.


  • 4

    ולתבל לפי הצורך (כמויות לתיבול לא רשמתי).


1

לבשל את הסלקים השלמים עם הקליפה, לקלף ולפרוס במנדולינת פסים..


2

בצל פרוס לחצאי טבעות.


3

שמיר קצוץ דק.


4

ולתבל לפי הצורך (כמויות לתיבול לא רשמתי).


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים