אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

1,084
צפיות

סלט בורגול ועדשים שחורות.

המתכון של
סלט בורגול ועדשים שחורות.

טעים,בריא נחטף... לא הספקתי לצלם...

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל מאוד
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
  • בצל גדול קצוץ לקוביות קטנות.
  • 2 גבעולי כרפס קצוץ לקוביות קטנות.
  • 2 כוסות בורגול שטוף ומסונן.
  • 2 כוסות עדשים שחורות שטוף ומסונן.
  • כוס כוסברה קצוצה.
  • כוס פיטרוזליה קצוצה.
  • 1-1/4 כוסות מים.
  • חמוציות.
  • תבלינים
  • 1/2 כפית בהרט.
  • 1/2 כפית ראס אל חנות.
  • 1/4 כפית כמון.
  • 1/2 כפית מלח.
  • 1 כף סילאן.
  • 1 כפית רכז רימונים.
אופן ההכנה
  • 1

    בסיר לשים 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל היטב עד שקיפות..


  • 2

    להוסיף כרפס קצוץ לטגן קלות..


  • 3

    להוסיף את הבורגות,עדשים,פיטרוזיליה,כוסברה.


  • 4

    תבלינים לפי הסדר במתכון..


  • 5

    להוסיף 1-1/4 כוסות מים..


  • 6

    לבשל כ 10 דקות ולכבות האש,.


  • 7

    להוסיף חמוציות ולערבב..


  • 8

    להמתין שיתקרר ובתאבון.....


  • 9

    ניתן לאכול את הסלט גם כשחם.. .


  • 10

    נטרף....


1

בסיר לשים 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל היטב עד שקיפות..


2

להוסיף כרפס קצוץ לטגן קלות..


3

להוסיף את הבורגות,עדשים,פיטרוזיליה,כוסברה.


4

תבלינים לפי הסדר במתכון..


5

להוסיף 1-1/4 כוסות מים..


6

לבשל כ 10 דקות ולכבות האש,.


7

להוסיף חמוציות ולערבב..


8

להמתין שיתקרר ובתאבון.....


9

ניתן לאכול את הסלט גם כשחם.. .


10

נטרף....


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים