תקציר המתכון: טעים,בריא נחטף... לא הספקתי לצלם...
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
בסיר לשים 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל היטב עד שקיפות.
להוסיף כרפס קצוץ לטגן קלות.
להוסיף את הבורגות,עדשים,פיטרוזיליה,כוסברה
תבלינים לפי הסדר במתכון.
להוסיף 1-1/4 כוסות מים.
לבשל כ 10 דקות ולכבות האש,
להוסיף חמוציות ולערבב.
להמתין שיתקרר ובתאבון....
ניתן לאכול את הסלט גם כשחם..
נטרף...