לןגן

סלט בורגול ועדשים שחורות.

מאת: חגית דהן, פורסם: 18/08/2018 | 00:12
סלט בורגול ועדשים שחורות.

תקציר המתכון: טעים,בריא נחטף... לא הספקתי לצלם...

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

תבלינים

אופן הכנה

  1. בסיר לשים 2 כפות שמן זית לטגן את הבצל היטב עד שקיפות.

  2. להוסיף כרפס קצוץ לטגן קלות.

  3. להוסיף את הבורגות,עדשים,פיטרוזיליה,כוסברה

  4. תבלינים לפי הסדר במתכון.

  5. להוסיף 1-1/4 כוסות מים.

  6. לבשל כ 10 דקות ולכבות האש,

  7. להוסיף חמוציות ולערבב.

  8. להמתין שיתקרר ובתאבון....

  9. ניתן לאכול את הסלט גם כשחם..

  10. נטרף...