ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
מצרכים
-
-
-
2 פלפלים אדומים ארוכים ומתוקים
-
-
-
-
-
רבע כפית פלפל שחור טחון( לא חובה)
-
-
***מי שרוצה יכולה להוסיף קצת מיץ לימון בסמוך להגשה ולא לתבל יחד עם כל הסלט כי יש לזה נטייה להחמיץ אז חבל שכל הסלט יתקלקל.
-
*** אני חותכת את הסלט בשיטה של אמא שלי שתהייה בריאה, עם 2 סכינים בטכניקה של חיתוך בתנועות מהירות בהצלבה של 2 הסכינים.
אופן ההכנה
-
1
אופן ההכנה:.
-
2
שמים את העגבניות וכל סוגי הפלפל בתבנית ומכניסים לצליה בתנור על חום של 220 מעלות טורבו ואופים עד שהקליפה נהיית שחורה והעגבניות והפלפלים רכים..
-
3
מכבים את התנור ומשאירים אותם שם עוד חצי שעה..
-
4
לאחר שזה מתקרר מקלפים את העגבניות והפלפלים- זה מתקלף בקלות ומעבירים לקרש חיתוך..
-
5
לוקחים 2 סכינים חדות ומתחילים לקצוץ את הכל יחד בתנועות מהירות בהצלבה..
-
6
מי שלא יודעת לעבוד עם 2 סכינים יכולה לעבוד עם סכין גדולה וחדה אך מומלץ לעבוד עם כפפות כי הפלפלים נורא חריפים..
-
7
מוסיפים את השום הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב..
-
8
שומרים במקרר והטעם משתבח יותר ויותר ככל שזה נשאר במקרר וסופג את הטעמים של התיבול..
-
9
אפשר להעביר לקופסאות קטנות ולהקפיא ומתי שרוצים מפשירים..
-
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
1
אופן ההכנה:.
2
שמים את העגבניות וכל סוגי הפלפל בתבנית ומכניסים לצליה בתנור על חום של 220 מעלות טורבו ואופים עד שהקליפה נהיית שחורה והעגבניות והפלפלים רכים..
3
מכבים את התנור ומשאירים אותם שם עוד חצי שעה..
4
לאחר שזה מתקרר מקלפים את העגבניות והפלפלים- זה מתקלף בקלות ומעבירים לקרש חיתוך..
5
לוקחים 2 סכינים חדות ומתחילים לקצוץ את הכל יחד בתנועות מהירות בהצלבה..
6
מי שלא יודעת לעבוד עם 2 סכינים יכולה לעבוד עם סכין גדולה וחדה אך מומלץ לעבוד עם כפפות כי הפלפלים נורא חריפים..
7
מוסיפים את השום הקצוץ ומתבלים במלח ופלפל שחור ומערבבים היטב..
8
שומרים במקרר והטעם משתבח יותר ויותר ככל שזה נשאר במקרר וסופג את הטעמים של התיבול..
9
אפשר להעביר לקופסאות קטנות ולהקפיא ומתי שרוצים מפשירים..
10
בהצלחה ובתאבון סוניה סאני בן הרוש❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים