1) מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג.
2
2)מטגנים את הבצל עד להזהבה ושמים בצד.
3
3)מטגנים את הפיטריות עד להזהבה ומוסיפים את הדבש ומטגנים עוד כמה דקות.
4
4)מוסיפים לסיר את הבצל חצילים ושמים רוטב טריאקי מלח ופלפל שחור גרוס , מטגנים עוד 5 דק תוך כדי עירבוב ומכבים את הגז מקררים עד פושר טוחנים במעבד המזון ורק בסוף מוסיפים את הריבת בצל טוחנים לעוד דקה.
5
שמים בקופסה אטומה ואפשר לשמור כמה ימים.
6
בהצלחה.
1
1) מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג.
2
2)מטגנים את הבצל עד להזהבה ושמים בצד.
3
3)מטגנים את הפיטריות עד להזהבה ומוסיפים את הדבש ומטגנים עוד כמה דקות.
4
4)מוסיפים לסיר את הבצל חצילים ושמים רוטב טריאקי מלח ופלפל שחור גרוס , מטגנים עוד 5 דק תוך כדי עירבוב ומכבים את הגז מקררים עד פושר טוחנים במעבד המזון ורק בסוף מוסיפים את הריבת בצל טוחנים לעוד דקה.