לןגן

ממרח חצילים בטעם כבד עם רוטב טריאקי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 27/06/2018 | 09:21
ממרח חצילים בטעם כבד עם רוטב טריאקי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת מילה שלי👌🏻

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את החצילים בשמן עמוק עד להזהבה ושמים על נייר סופג

  2. 2)מטגנים את הבצל עד להזהבה ושמים בצד

  3. 3)מטגנים את הפיטריות עד להזהבה ומוסיפים את הדבש ומטגנים עוד כמה דקות

  4. 4)מוסיפים לסיר את הבצל חצילים ושמים רוטב טריאקי מלח ופלפל שחור גרוס , מטגנים עוד 5 דק תוך כדי עירבוב ומכבים את הגז מקררים עד פושר טוחנים במעבד המזון ורק בסוף מוסיפים את הריבת בצל טוחנים לעוד דקה

  5. שמים בקופסה אטומה ואפשר לשמור כמה ימים

  6. בהצלחה