ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
1 חציל חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
1 כך שטוחה פפריקה חריפה גרוסה
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
1) מטגנים את החציל עד להזהבה.
-
2
2)מוציאים עם מסננת ושמים אותו בסיר.
-
3
3) מטגנים את שני סוגי הגמבות יחד עם פלפל החריף עד להזהבה וגם אותם שמים לסיר.
-
4
4) מטגנים את הבצל עד להזהבה וגם אותו מכניסים לסיר.
-
5
5) מוסיפים את התבלינים שום דבש חומץ ומים ומבשלים כ 30 דק⏲ על אש נמוכה.
-
6
6) אחרי חצי שעה מכניסים את פלפל השחור גרוס וכוסברה ושוב עוד בישול של רבע שעה.
-
7
בהצלחה👌👌.
1
1) מטגנים את החציל עד להזהבה.
2
2)מוציאים עם מסננת ושמים אותו בסיר.
3
3) מטגנים את שני סוגי הגמבות יחד עם פלפל החריף עד להזהבה וגם אותם שמים לסיר.
4
4) מטגנים את הבצל עד להזהבה וגם אותו מכניסים לסיר.
5
5) מוסיפים את התבלינים שום דבש חומץ ומים ומבשלים כ 30 דק⏲ על אש נמוכה.
6
6) אחרי חצי שעה מכניסים את פלפל השחור גרוס וכוסברה ושוב עוד בישול של רבע שעה.
7
בהצלחה👌👌.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים