לןגן

סלט חצילים וגמבות חריף פיקנטי

מאת: ג'קלין פדלון, פורסם: 03/04/2018 | 07:59
סלט חצילים וגמבות חריף פיקנטי

תקציר המתכון: כל מילה מיותרת👌👌👌👌👌

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

אופן הכנה

  1. 1) מטגנים את החציל עד להזהבה

  2. 2)מוציאים עם מסננת ושמים אותו בסיר

  3. 3) מטגנים את שני סוגי הגמבות יחד עם פלפל החריף עד להזהבה וגם אותם שמים לסיר

  4. 4) מטגנים את הבצל עד להזהבה וגם אותו מכניסים לסיר

  5. 5) מוסיפים את התבלינים שום דבש חומץ ומים ומבשלים כ 30 דק⏲ על אש נמוכה

  6. 6) אחרי חצי שעה מכניסים את פלפל השחור גרוס וכוסברה ושוב עוד בישול של רבע שעה

  7. בהצלחה👌👌