ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
5 יחידות סלקים אדומים (או יותר)
-
-
מלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית - לפי הטעם
אופן ההכנה
-
1
להרתיח את הסלקים האדומים עד לריכוך, לקלף ולחתוך - השתמשתי בחותכן תפוח כדי לקבל גודל אחיד. .
-
2
את המנגו לקלוף ולחתוך לרצועות בינוניות ולתבל במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. בתאבון .
1
להרתיח את הסלקים האדומים עד לריכוך, לקלף ולחתוך - השתמשתי בחותכן תפוח כדי לקבל גודל אחיד. .
2
את המנגו לקלוף ולחתוך לרצועות בינוניות ולתבל במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. בתאבון .
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים