לןגן

סלט סלק אדום ומנגו

מאת: ליאת שפיצר, פורסם: 07/03/2018 | 09:36
סלט סלק אדום ומנגו

תקציר המתכון: סלט סלק אדום ומנגו שתאמצו בחום

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. להרתיח את הסלקים האדומים עד לריכוך, לקלף ולחתוך - השתמשתי בחותכן תפוח כדי לקבל גודל אחיד.

  2. את המנגו לקלוף ולחתוך לרצועות בינוניות ולתבל במלח, פלפל שחור, מיץ לימון ושמן זית לפי הטעם. בתאבון