ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
1/2 ק"ג חומוס שעבר השרייה של יום ובישול
-
-
פלפל גמבה חתוך לקוביות קטנות
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
את החומוס משרים לילה ומבשלים עד לריכוך.
-
2
מוסיפים לפי הסדר הרשום את יתר החומרים.
-
3
מערבבים .
-
4
אפשר לערבב ממש לפני ההגשה ובתיאבון.
1
את החומוס משרים לילה ומבשלים עד לריכוך.
2
מוסיפים לפי הסדר הרשום את יתר החומרים.
3
מערבבים .
4
אפשר לערבב ממש לפני ההגשה ובתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים