ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
-
-
תבלינים רשומים באופן ההכנה
אופן ההכנה
-
1
.
-
2
להכנת הטחינה.
-
3
חצי קוספא טחינה גולמית.
-
4
4 שיני שום כתושות.
-
5
מיץ מחצי לימון.
-
6
חופן פטרוזליה טחונה.
-
7
מים קרים בהדרגה עד לדילול.
-
8
חציל צולם על רשת ברזל על האש ,מקלפים את קליפתו ,מניחים במסננת עם מיץ לימון סחוט עד שמגיר את הנוזלים. .
-
9
סידור צלחת ,ראשית נשים את הטחינה את החציל מעל פרוס לרצועות ,נבזוק עליו מלח ,פטרוזליה קצוצה כמה טיפות לימון ונפזר מעט פפריקה לקישוט.
1
.
2
להכנת הטחינה.
3
חצי קוספא טחינה גולמית.
4
4 שיני שום כתושות.
5
מיץ מחצי לימון.
6
חופן פטרוזליה טחונה.
7
מים קרים בהדרגה עד לדילול.
8
חציל צולם על רשת ברזל על האש ,מקלפים את קליפתו ,מניחים במסננת עם מיץ לימון סחוט עד שמגיר את הנוזלים. .
9
סידור צלחת ,ראשית נשים את הטחינה את החציל מעל פרוס לרצועות ,נבזוק עליו מלח ,פטרוזליה קצוצה כמה טיפות לימון ונפזר מעט פפריקה לקישוט.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים