אהבת את
הספר?
חפשי
מתכון

ספר מתכוני סלטים

7,293
צפיות

מטבוחה עושים באהבה או לא עושים בכלל

המתכון של
מטבוחה עושים באהבה או לא עושים בכלל

  • קטגוריהסלטים
  • כשרותכשר פרווה
  • דרגת קושיקל
  • כשרות: כשר פרווה
  • דרגת קושי: קל
מרכיבים
  • קילו עגבניות( רצוי תמר)
  • ראש שום מקולף
  • 5 פלפלים חריפים
  • גמבה אחת גדולה
  • שמן
  • פפריקה מתוקה
  • כפית סוכר
  • מלח
אופן ההכנה
  • 1

    ראשית נניח את העגבניות בקערה רחבה עם מים רותחים. לאחר מיכן ניקלוף את העגבניות מקליפתן..


  • 2

    את הפלפלים החריפים והגמבה נטגן במעט שמן,.


  • 3

    נכניס לשקית ולאחר מיכן נקלף אותם מקליפתם..


  • 4

    לקצוץ לקוביות את העגבניות, להניח בסיר רחב , רצוי שיהיה סיר לא מטפלון, סיר עם תחתית עבה, נבשל את העגבניות על אש בינונית עד שהנוזלים בסיר יספגו,.


  • 5

    לא לסגור את הסיר עם מכסה, להוסיף את הפלפלים החריפים והשום כשהוא חתוך ולא כתוש ואת הגמבה כשהם חתוכים .


  • 6

    לקוביות קטנות לעגבניות ,.


  • 7

    נמשיך ונבשל על אש נמוכה מאוד, להוסיף 1/3 כוס שמן, כף גדושה של פפריקה ,כפית סוכר על מנת שהחמיצות של העגבניות לא תורגש ומעט מלח..


  • 8

    זיכרו, מטבוחה עושים עם הרבה אהבה וסבלנות,.


  • 9

    כמה שהבישול יהיה יותר ממושך כך המטבוחה תצא ריבתית וטעימה ..


  • 10

    בתאבון ובהצלחה 🌹.


1

ראשית נניח את העגבניות בקערה רחבה עם מים רותחים. לאחר מיכן ניקלוף את העגבניות מקליפתן..


2

את הפלפלים החריפים והגמבה נטגן במעט שמן,.


3

נכניס לשקית ולאחר מיכן נקלף אותם מקליפתם..


4

לקצוץ לקוביות את העגבניות, להניח בסיר רחב , רצוי שיהיה סיר לא מטפלון, סיר עם תחתית עבה, נבשל את העגבניות על אש בינונית עד שהנוזלים בסיר יספגו,.


5

לא לסגור את הסיר עם מכסה, להוסיף את הפלפלים החריפים והשום כשהוא חתוך ולא כתוש ואת הגמבה כשהם חתוכים .


6

לקוביות קטנות לעגבניות ,.


7

נמשיך ונבשל על אש נמוכה מאוד, להוסיף 1/3 כוס שמן, כף גדושה של פפריקה ,כפית סוכר על מנת שהחמיצות של העגבניות לא תורגש ומעט מלח..


8

זיכרו, מטבוחה עושים עם הרבה אהבה וסבלנות,.


9

כמה שהבישול יהיה יותר ממושך כך המטבוחה תצא ריבתית וטעימה ..


10

בתאבון ובהצלחה 🌹.


אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
תגובות למתכון מהפייסבוק
מתכונים מומלצים