ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל
מרכיבים
-
לרוטב
-
-
-
-
חצי ראש שום קלופים ונקיים
-
מיץ לימון מחצי לימון או לימון שלם קטן
-
-
1 כף פפריקה מתוקה בשמן מרוקאית
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
לחתוך את החצילים, בקליפתם, לקוביות גדולות, ומשתדלים שבכל קובייה יהיה צד אחד עם קליפה (ככה פחות מתפרקים ושומרים על צורתם בתבשיל) .
-
2
אני פורסת לעיגולים עבים וכל עיגול לרבעים.
-
3
מניחים על נייר האפיה.
-
4
קולפים ופורסים את שיני השום לפרוסות דקות מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים את הרוטב על החצילים שבתבנית ומערבבים היטב, משטחים לשכבה אחידה.
-
5
מכניסים לתנור 180 -200 מעלות לחצי שעה ובודקים, צריך להיות רך לגמריי .
-
6
מצננים ומגישים ע"י אורז לבן עם הרבה בצל ירוק .
-
7
* אני אוהבת להוסיף מעט חומץ רגיל.
-
8
בהצלחה ❤.
1
לחתוך את החצילים, בקליפתם, לקוביות גדולות, ומשתדלים שבכל קובייה יהיה צד אחד עם קליפה (ככה פחות מתפרקים ושומרים על צורתם בתבשיל) .
2
אני פורסת לעיגולים עבים וכל עיגול לרבעים.
3
מניחים על נייר האפיה.
4
קולפים ופורסים את שיני השום לפרוסות דקות מערבבים את כל חומרי הרוטב בקערה, יוצקים את הרוטב על החצילים שבתבנית ומערבבים היטב, משטחים לשכבה אחידה.
5
מכניסים לתנור 180 -200 מעלות לחצי שעה ובודקים, צריך להיות רך לגמריי .
6
מצננים ומגישים ע"י אורז לבן עם הרבה בצל ירוק .
7
* אני אוהבת להוסיף מעט חומץ רגיל.
8
בהצלחה ❤.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים