הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמה
לאוהבי החציל ה... ה... ה... "סלט" אין ארוחת שישי או ארוחת בוקר בשבת עם הסביח בלעדו, פשוט להכנה, הכי טעים שיש.
לחמם תנור מראש ל-200 מעלות טורבו.
בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט, לתבל ולערבב היטב היטב.
להניח את הירקות בשכבה אחידה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, להכניס לתנור ולאפות כ-25 דקות או עד הזהבה.
ממליצה כל 10 דקות לגשת לתנור (זהירות חם מאוד), ולערבב את הירקות בעדינות .
נסו כדאי פשוט וטעים .
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה.