לןגן

סלט חצילים וגמבה פיקנטי בתנור של סבתא לאה

מאת: לאה מאיר, פורסם: 26/08/2017 | 18:44
סלט חצילים וגמבה פיקנטי בתנור של סבתא לאה

תקציר המתכון: לאוהבי החציל ה... ה... ה... "סלט" אין ארוחת שישי או ארוחת בוקר בשבת עם הסביח בלעדו, פשוט להכנה, הכי טעים שיש.

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד

מרכיבים

אופן הכנה

  1. לחמם תנור מראש ל-200 מעלות טורבו

  2. בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט, לתבל ולערבב היטב היטב

  3. להניח את הירקות בשכבה אחידה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, להכניס לתנור ולאפות כ-25 דקות או עד הזהבה

  4. ממליצה כל 10 דקות לגשת לתנור (זהירות חם מאוד), ולערבב את הירקות בעדינות

  5. נסו כדאי פשוט וטעים

  6. בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה