תקציר המתכון: לאוהבי החציל ה... ה... ה... "סלט" אין ארוחת שישי או ארוחת בוקר בשבת עם הסביח בלעדו, פשוט להכנה, הכי טעים שיש.
קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל מאוד
לחמם תנור מראש ל-200 מעלות טורבו
בקערה גדולה לשים את כל מרכיבי הסלט, לתבל ולערבב היטב היטב
להניח את הירקות בשכבה אחידה על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה, להכניס לתנור ולאפות כ-25 דקות או עד הזהבה
ממליצה כל 10 דקות לגשת לתנור (זהירות חם מאוד), ולערבב את הירקות בעדינות
נסו כדאי פשוט וטעים
בתיאבון! אז... כנסו למטבח וספרו איך היה