הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמהטעים פיקנטי - מעט חריף קייצי מומלץ להגיש עם קצת גבינה בולגרית / טונה
לחתוך בינוני את הכרוב (לא דק מדי), את הנאשי, הגזר והמלפפונים לפרוס לג'וליאנים.
להוסיף שמיר קצוץ למי שאוהב.
פלפל חריף לקצוץ קטן.
לערבב היטב ולתבל :.
שמן קנולה.
חומץ.
מעט דבש / ממתיק.
לימון.
מלח.
לטעום ולתקן טעמים.
לקשט בכל פרי שאוהבים .
אני קישטתי בענבים בשני צבעים. .
וקצת נבטי צנונית (נותן חריפות).
מומלץ להגיש עם בולגרית או טונה.
בתאבון 💚.