הירשמי עכשיו ותוכלי לשמור מתכונים, ליצור לעצמך את ספר המתכונים שלך, לבנות רשימת קניות ועוד
להרשמההנודלס לא מבושלים הם מקורמלים בסוכר עם שקדים. נאכלים כמו חטיף מתוק בתוך הסלט. נ ד י ר !! מתכון מקורי-אורית לוי
לפרוס כרוב בינוני או חצי כרוב גדול.
לרוטב....
חצי כוס שמן.
רבע כוס חומץ.
3 כפות דבש.
3 שיני שום כתושות.
מלח.
פלפל.
2-3 כפות חרדל דיז'ון .
במחבת יבשה ללא שמן להוסיף 3-4 כפות סוכר חום, חופן שקדים פרוסים מולבנים, ו-2 שקיות מפוררות של נודלס (ללא בישול) .
להזהר לא לשרוף .
אמור להיווצר קרמל.
להוסיף לכרוב .
לערבב את כל מרכיבי הרוטב לטעום ולשפר טעמים. .
לשפוך על הסלט לערבב ולהתענג. 💜.
.