לןגן

סלט כרוב עם נודלס

מאת: תילי טובה, פורסם: 25/08/2017 | 08:33
סלט כרוב עם נודלס

תקציר המתכון: הנודלס לא מבושלים הם מקורמלים בסוכר עם שקדים. נאכלים כמו חטיף מתוק בתוך הסלט. נ ד י ר !! מתכון מקורי-אורית לוי

קטגוריה: סלטים, מספר מנות: 0, זמן הכנה: 0 דקות, כשרות: כשר פרווה, דרגת קושי: קל

מרכיבים

לרוטב

אופן הכנה

  1. לפרוס כרוב בינוני או חצי כרוב גדול

  2. לרוטב...

  3. חצי כוס שמן

  4. רבע כוס חומץ

  5. 3 כפות דבש

  6. 3 שיני שום כתושות

  7. מלח

  8. פלפל

  9. 2-3 כפות חרדל דיז'ון

  10. במחבת יבשה ללא שמן להוסיף 3-4 כפות סוכר חום, חופן שקדים פרוסים מולבנים, ו-2 שקיות מפוררות של נודלס (ללא בישול)

  11. להזהר לא לשרוף

  12. אמור להיווצר קרמל

  13. להוסיף לכרוב

  14. לערבב את כל מרכיבי הרוטב לטעום ולשפר טעמים.

  15. לשפוך על הסלט לערבב ולהתענג. 💜