ספר מתכוני סלטים
- קטגוריהסלטים
- כשרותכשר פרווה
- דרגת קושיקל מאוד
- כשרות: כשר פרווה
- דרגת קושי: קל מאוד
מרכיבים
-
-
-
-
1 סלק אדום טרי מקולף וחתוך לרצועות
-
2 תפוחי עץ ירוקים חתוכים לרצועות
-
-
-
-
-
-
-
-
אופן ההכנה
-
1
בקערה שמים את כל הירקות החתוכים..
-
2
בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים על הירקות החתוכים, מערבבים, אוכלים ונהנים..
-
3
הסלט יכול להחזיק לפחות שבוע ימים אם ישאר.
-
4
בתיאבון.
1
בקערה שמים את כל הירקות החתוכים..
2
בקערה נפרדת מערבבים את חומרי הרוטב ושופכים על הירקות החתוכים, מערבבים, אוכלים ונהנים..
3
הסלט יכול להחזיק לפחות שבוע ימים אם ישאר.
4
בתיאבון.
אהבת את המתכון? העתיקי את הקישור המקוצר ושתפי :)
מתכונים מומלצים